Το Jocks δεν είναι ένα συνηθισμένο κατάστημα υποδημάτων. Όπως υποδηλώνει και το όνομά του (much more than shoes). Στο Jocks θα βρείτε έναν ζεστό νεανικό χώρο και μια φιλόξενη-φιλική ατμόσφαιρα που θα σας κάνουν να νιώσετε οικεία άμεσα. Η δυναμική και διαδραστική εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας προτρέψουν ν’ αναζητήσετε τα ιδανικά για εσάς προϊόντα, ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία υποδημάτων, τσαντών και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και αναγνωρισιμότητας.

Αν θελήσετε να επισκεφθείτε το χώρο μας, θα τύχετε θερμής αντιμετώπισης και της υψηλότερης εξυπηρέτησης, με εξειδικευμένο άτομο το οποίο θα ασχοληθεί αποκλειστικά μαζί σας, θα σας ενημερώσει για τις τρέχουσες τάσεις της μόδας, θα σας δώσει συμβουλές ώστε να επιτύχετε το ιδανικό look προσαρμοσμένο πάντα στα μοναδικά χαρακτηριστικά σας.

Αν δε μπορέσετε να βρεθείτε κοντά μας, η τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών είναι στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε απορίες, συμβουλές και τηλεφωνικές παραγγελίες. Μαζί θα επιλέξουμε τα κατάλληλα προϊόντα τα οποία θα έρθουν στην πόρτα σας ΔΩΡΕΑΝ με ένα μόνο τηλεφώνημα. Επίσης , υπάρχει η δυνατότητα online εξυπηρέτησης μέσω της παρούσας ιστοσελίδας και του live chat κάτω δεξιά, μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (email), είτε ακόμα και μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης facebook και twitter.
 


ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Το Jocks πρωτοπορεί γι’ άλλη μια φορά και φτάνει την εξυπηρέτηση σε δυσθεώρητα επίπεδα… εάν δεν προλαβαίνετε το ωράριο των καταστημάτων, ή εάν θέλετε να συνδυάσετε το ρούχο για κάποια ιδιαίτερη περίσταση, επικοινωνήστε με το Jocks με έναν από τους παραπάνω τρόπους και κλείστε ένα προσωπικό ραντεβού σε ώρα και μέρα της αρεσκείας σας, με τον προσωπικό σας πωλητή-«στυλίστα» ο οποίος θα σας βοηθήσει να καταλήξετε στην ιδανική επιλογή για ξεχωριστή εμφάνιση!

* Στο Jocks δίνουμε έμφαση στην ελληνική παραγωγή και δημιουργία. Εκτός των διεθνώς αναγνωρίσιμων brands που αντιπροσωπεύουμε, οι υπόλοιπες συλλογές μας είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες στην Ελλάδα από Έλληνες σχεδιαστές και ελληνικές εταιρίες.